You are currently viewing Magyar Juhtej és Kecsketej: Az Egészség és Minőség Hazai Forrása!

Magyar Juhtej és Kecsketej: Az Egészség és Minőség Hazai Forrása!

A hazai juhtejből és kecsketejből készült termékek népszerűsítése, valamint a magyar termelők által megtermelt élelmiszerek promóciója érdekében fogyasztásösztönző kampány indított a Juh és Kecske Ágazati Szakmaközi Szervezet a Tej Terméktanáccsal együttműködve a Tejszív közösségi média felületein.

A népszerűsítő hirdetések célja, hogy felhívja a vásárlók figyelmét a hazai gazdaságokból származó juh- és kecsketej pozitív egészségügyi hatására, és a belőlük készített kiváló minőségű termékekre. A juhtej és juhsajt rendkívül gazdag tápanyagokban, és számos pozitív hatással van az egészségre. Magas fehérje- és kalciumtartalma segíti az erős csontok és izmok kialakulását. Emellett könnyebben emészthető, és gyakran megfelelő alternatíva a tejérzékeny vagy laktózérzékeny emberek számára is.

A Tejszív kampány üzenete egyszerű, mégis erőteljes: Támogasd a hazait! Legyél tudatos vásárló, és válassz magyar juh és kecske tejtermékeket! Ezzel nemcsak magas minőséget és különleges ízt kapunk, hanem bizalmat is szavazunk a hazai termelőknek.

Vélemény, hozzászólás?